AKTUALNOŚCI

Zobacz co się u nas dzieje!

Nordowi Mol
Nordowi Mol
Kochani Goście

Mimo trudności w jakich musimy funkcjonować, nasza restauracja pozostaje do Waszej dyspozycji.
Oprócz codziennych dań na wynos przedstawiamy ofertę GARMAŻU WIELKANOCNEGO, który będzie można zamawiać telefonicznie lub mailowo do 8 kwietnia 2020, a odebrać dn. 11 kwietnia 2020 w godz. 8:30-15:00

📞 607 36 05 36 (Pani Agnieszka)
💻 marketing@nordowimol.pl

Przy wydawaniu dań ochrona Państwa i naszych pracowników - jest naszym najwyższym priorytetem.

Życzymy zdrowia i wytrwałości w realiach, którym musimy stawiać czoło ♥️
Nordowi Mol
Nordowi Mol
Przygotowaliśmy listę pomorskich restauracji, serwujących regionalne potrawy, u których możemy zamówić jedzenie na wynos.
Nordowi Mol
Nordowi Mol
Nasi Wspaniali Goście

Produkcja naszych dań z Karty Menu na WYNOS jak i specjałów z restauracyjnego sklepiku idzie pełną parą, niczego nie powinno zabraknąć 😊

Na czas wprowadzonych przez Rząd RP ograniczeń, zmieniśmy godziny obsługi i zapraszamy codziennie od godz. 11:00 do 18:00.
Zamówienia prosimy składać pod nr: 58 673 20 02

Życzę zdrowia i wytrwałości
Marek Hewelt
Nordowi Mol
Nordowi Mol
Szanowni Goście,

W związku z wprowadzonymi ograniczeniami w funkcjonowaniu m.in. restauracji
-z dniem 14 marca w naszym lokalu będzie można zakupić jedynie dania na wynos. Konsumpcja w restauracji zostaje zawieszona do odwołania.

Jednocześnie informujemy, że sklepik z naszymi wyrobami będzie funkcjonował jak dotychczas.

Wszystkim Państwu życzymy dużo zdrowia

Z poważaniem Ewa i Marek Hewelt wraz z Załogą
Nordowi Mol
Nordowi Mol
Uczniowie Powiatowego Centrum Kształcenia Zawodowego I Ustawicznego w Pucku z klas II i III Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych pod doskonałym kierunkiem nauczycieli , Barbary Budzisz i Klaudi Janus-Głogowskiej i naszych Mistrzów - poradzili sobie na 6-stkę w filetowaniu i dalszej obróbce Śledzia Mancowego 👍😊
Nordowi Mol
Nordowi Mol jest z: Alina Merchel i 5 użytkownikami.
W naszej restauracji szczególne wydarzenie !
-promocja i rejestracja Produktu Lokalnego​ 🤩

ŚLEDŹ MANCOWY po Kaszubsku 🐟
Projekt zakłada uzyskanie wpisu na Listę Producentów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi- Dziedzictwo Kulturowo-Kulinarne Kaszub Północnych.
Projekt jest realizowany pod czujnym okiem Prezesa Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Krzysztofa Szulborskiego oraz Sekretarza Stowarzyszenia Andrzeja Ławniczaka , tegorocznych brązowych medalistów prestiżowej olimpiady kulinarnej w Sztutgarcie
Tło historyczne- tradycje połowu, receptura- przygotował Dyrektor Muzeum Ziemi Puckiej- Mirosław Kuklik 👏🏼👏🏼👏🏼

Stowarzyszenie Dziedzictwo Kulturowe Szlakiem Północy